Returnare Produse

Politica de Returnare

Acceptăm bunurile comercializate sub formă de retur fără nici o obligație extra, dacă produsul(e) nu prezintă urme de purtare, de spălare sau de deteriorare.

Produsele returnate trebuie să fie expediate în aceeași formă de ambalare cum au fost recepționate. (cutie, certificat autenticitate)

Produsele returnate în amblaj deteriorat se vor deconta din suma de retur după cum urmează :
1. Cutie Pardo Standard – 15 Ron
2. Cutie Pardo Cadou – 30 Ron

Vom aproba retururile fără condiții extra și vom returna contravaloarea bunurilor comandate în interval de maxim 14 zile de la comandă, conform legislație în vigoare, iar procedura de returnare a fondurilor poate dura până la 30 zile lucrătoare de la data recepționării cererii de retur și a returului.

Plata aferentă expediției inițiale către beneficiar va fi decontată din valoarea returnata. Coletele expediate cu transport gratuit vor fi decontate 15 ron din valoarea returului.

Costul aferent returnării produselor este suportat de către client, acesta având obligația expedierii produselor prin intermediul unei firme de curierat agreate de Pardo Collections Srl după cum urmează : Fan Courier, Urgent-Cargus, DHL, GLS, BookCurier & Sameday.

Expedierea retururilor se face la adresa: Str.Cuțitul de Argint, nr.68, Sector 5, București.
Destinatar : Pardo Collections SRL.

Returnarea fondurilor se face doar în contul bancar oferit de beneficiar împreuna cu formularul de retur completat în termen de maxim minimum 7 și maxim 30 zile de la acceptarea returului.

Schimbarea produselor achiziționate cu alte produse din oferta Pardo Collections Srl se face urmând procedura de retur. Ulterior se pot comanda produsele dorite, printr-o comandă noua.

Nu înlocuim produsele comercializate cu alte produse din magazinul nostru făra a parcurge procedura de retur.

Formular retur online :

Formular retur offline :

Procedură de retur offline:

  • Imprimați fișa de retur. 
  • Scanați fisa sau trimiteți o poza cu aceasta completată la adresa : contact@pardo.ro sau reply la email confirmare comandă.

Înainte să pleci, vezi cele mai noi produse :

Și cele mai vândute :